Vintage
Het ruime,  twee verdiepingen tellende pand  achter op het terrein van het tuincentrum herbergt een bijzondere collectie vintage keramiek dat merendeels van Duitse oorsprong is. Alle stukken zijn uniek en veelal handgemaakt door diverse pottenbakkers en kunstenaars. Wie thuis is in potterie uit de jaren zestig en zeventig zal zeker namen herkennen als Ruscha, Jasba, Carstens, Bay Keramiek, Silberdistel en Jopeko. Er is een grote variëteit in vazen, schalen, potten, kaarsenhouders, wandborden, levensbomen en beeldjes. Ook is er een bescheiden collectie originele bakvormen en terrine sets. Wie denkt dat de jaren '50 '60 ’70 enkel gekenmerkt werden door de kleuren oranje en bruin, komt bedrogen uit.  Ontdek prachtige potten in grijs groene tinten met glans of matte finish, bijzondere vazen in donkerblauw of knalrode keramiek afgewerkt met de bijzonder fat lava techniek.

Dankzij een grote partij aankoop is dit bijzondere keramiek uitzonderlijk scherp geprijsd. Diversiteit in potterie is tegenwoordig ver te zoeken. Dit geldt echter niet voor onze collectie vintage keramiek. De collectie bestaat uit unieke stukken, waarvan velen zelfs echte verzamelobjecten zijn. Nagenoeg alle potten, vazen en schalen zijn kwaliteitsstukken, dubbel gebakken en gesigneerd.

Liefhebbers van vintage hebben onze Vintage potterie al ontdekt.  Er is een grote voorraad vintage keramiek aanwezig, waardoor de collectie in de winkel steeds varieert.  De begane grond van de winkel is rolstoeltoegankelijk.
 
   repotta.com is gevestigd:
   Industrieweg 23
   8091 AX Wezep

   Tel:  038 3762409
 
   E-mail: info@repotta.com


Openingstijden:
maandag t/m zaterdag
van 09.00 tm 17.00 uur


KvK. nr. 08075943
BTW. nr. 8133.13.740.B01
Bank nr. NL37RABO0370217446
 
 

Heeft u vragen of opmerkingen ? Vul dan het onderstaande contactformulier in.
Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.